ABOUT DE ZWARTLAND

De Zwartland Werf will upon completion offer a convenience precinct of 37 000m2.
The buildings are designed in a fine grain of smaller units spread across the site to create a farm yard and community village ambiance. The building architecture would be integrated with a network of continuous pedestrian links, fragmented parking areas with trees for shade and the landscape access roads for direction & organisation. The main parking area would be in the shape of a central courtyard, “De Zwartland Werf”.

DOWNLOAD BROCHURE

What De Zwartland Werf will offer:

Cape Town’s northern gateway, Malmesbury, Western Cape

Convenience Precinct
of 37 000m2

*******Opening Date, Estimated October 2022. The buildings are designed in a fine grain of smaller units spread across the site to create a farm yard and community village ambiance. The building architecture would be integrated with a network of continuous pedestrian links, fragmented parking areas with trees for shade and the landscape access roads for direction & organisation. his style of architrecture would be a contemporary interpretation of the scale and fabric, fitting for this town steeped in history, yet progressing with time. The main parking area would be in the shape of a central courtyard, “De Zwartland Werf”.

1
Samaritan Hospital
2
Convenience Retail Centre
3
Retail
4
Commercial
5
Restaurants and Entertainment
6
Residential
7
Service Station

Commercial Office Space

Ranging 40m2 - 1500m2.

Info coming soon.

Contact Us Today
DE ZWARTLAND WERF

Convenience retail centre consisting of approximately 100 stores and service offerings.

*******The buildings are designed in a fine grain of smaller units spread across the site to create a farm yard and community village ambiance. The building architecture would be integrated with a network of continuous pedestrian links, fragmented parking areas with trees for shade and the landscape access roads for direction & organisation. This style of architrecture would be a contemporary interpretation of the scale and fabric, fitting for this town steeped in history, yet progressing with time. Subtle use of natural materials & elements will lend to a contemporary Cape Vernacular barn style. A restaurant courtyard, in the format of a mini village square, at the southern end of the retail centre will create a sence of place to gather and be seen. The main parking area would be in the shape of a central courtyard, “De Zwartland Werf”.

DOWNLOAD OUR BROCHURE

Restaurants & Entertainment

Info coming soon.****

Residential Apartments

Contact Us